Українська конференція лакофарбовиків

Українська конференція лакофарбовиків

ЛАКОКРАСКА.UA® – щорічна платформа для зустрічей представників еліти бізнес-спільноти, які беруть участь у виробництві, продажу і використання лакофарбових матеріалів в Україні. VI міжнародна конференція ЛАКОКРАСКА.UA® відбувалася 9-11 лютого 2016 року в Grand Admiral Resort & SPA (м.Ірпінь, Київська обл.)

Минулого тижня основну увагу учасників ринку лакофарбової продукції було зосереджено на обговоренні законопроектів, що спрощують ведення бізнесу

Основна причина підвищеної уваги до реформування законодавства – посилення тиску контролюючих органів на лакофарбовий бізнес.

Олександр Бричко, виконавчий директор Української асоціації виробників лакофарбової продукції, заявив: в минулому році лакофарбовиків втратили близько 200 млн грн. тільки тому, що чиновники Державної фіскальної служби, вільно трактують норми Митного кодексу, віднесли імпортний напівфабрикатний лак на основі уайт-спіриту до підакцизних товарів.

Це змусило виробників відмовитися від ввезення приблизно 40 тис.т цієї сировини (при річному обсязі виробництва лаків і фарб в 190 тис.т. – Ред.) І використовувати менш якісні розчинники. Це питання також має велике значення і для нашої фірми, тому конференцію відвідали директор СФ ТОВ «Імпульс», заступник директора і начальник відділу збуту.

Щоб змінити ситуацію, 13 січня 2016 року група депутатів зареєструвала у ВР проект закону “Про Національну митну службу України” (реєстр. №3763), який повертає їй незалежність і основні функції.

З огляду на, що в ліберальних реформах не зацікавлені і деякі олігархічні бізнес-структури, що навчилися блокувати законопроекти силами “обуреної громадськості”, реформатори звернулися до представників лакофарбової галузі за підтримкою їхніх ініціатив. І закликають лакофарбовиків активніше брати участь в доопрацюванні і пропаганді своїх реформаторських пропозицій, вважаючи, що це сприятиме збільшенню кількості їхніх прибічників і, в кінцевому підсумку, прийняття необхідних бізнесу законів.

Останні новини

“Імпульс” відкрив лінію з виробництва дисперсій

09.08.2022

У жовтні 2021 року сумський виробник напівфабрикатних лаків та спецсмол «Імпульс» запустив лінію з виробництва універсальних стирол-акрилових дисперсій. На даний момент потужність нового цеху становить 60-80 тонн продукції на місяць.…

Українська конференція лакофарбовиків

01.02.2021

ЛАКОКРАСКА.UA® – щорічна платформа для зустрічей представників еліти бізнес-спільноти, які беруть участь у виробництві, продажу і використання лакофарбових матеріалів в Україні. VI міжнародна конференція ЛАКОКРАСКА.UA® відбувалася 9-11 лютого 2016 року…

Головний офіс

Сумська філія

Ми в мережі